Međunarodna mreža pomoći

Drugi utisci

03.04.2015

Mislim da je svim polaznicama, osim sticanja znanja, ovo pohađanje kurseva bilo veoma korisno i u psihološkom smislu

Najpre da vam se zahvalim na pruženoj mogućnosti  pohađanja kurseve koje ste organizovali za samohrane roditelje, kao i na samoj ideji, pošto su samohrani roditelji kao kategorija potpuno zanemareni od strane zvaničnih i svih ostalih institucija.

Moje mišljenje o svim održanim kursevima je izuzetno pozitivno, osmislili ste odličan paket kurseva, koji zaista mogu da pomognu kako u pronalaženju posla, tako i u osnaživanju ličnosti polaznica. Kursevi su veoma temeljni, ozbiljni, kao i ispiti, zatim dovoljno opširni, za razliku od nekih koje sam svojevremeno plaćala, a koji su bili prilično zbrzani, mogu čak reći i neozbiljni. Predavači su divni, puni razumevanja i strpljenja i što je najvažnije izuzetno stručni, elokventni  pa i zabavni. Mislim da je svim polaznicama, osim sticanja znanja, ovo pohađanje kurseva bilo veoma korisno i u psihološkom smislu zbog upoznavanja osoba koje su u istoj situaciji, deljenja iskustva sa istima i pružanja podrške sa vaše strane.

Želim vam uspešan dalji rad i  hvala, Ninela


 

S obzirom da pripadam socijalno ugroženoj populaciji samohranih roditelja, ovakva organizacija pohađanja škole značila mi je mnogo i iz finansijskih i iz psiholoških razloga.

Uspešno sam završila ECDL Start školu u organizaciji IAN Međunarodne mreže pomoći i veoma sam zahvalna, i u svoje ime, i slobodno mogu reći i u ime drugih polaznika, na organizovanju i besplatnom programu škole.

S obzirom da pripadam socijalno ugroženoj, i nažalost, marginalizovanoj populaciji samohranih roditelja, ovakva organizacija pohađanja škole značila mi je mnogo i iz finansijskih i iz psiholoških razloga.

Van očekivanja, u samom IAN Telecentru, od strane zaposlenih, naišla sam na srdačan prijem i odnos poštovanja i prijatne atmosfere, počev od prvog telefonskog kontakta sa sekretaricom Marijom.

Izuzetno sam zadovoljna osposobljenošću i usvojenim znanjem i veoma zahvalna predavaču Borku Vujadinoviću, koji stručno-pedagoški uspešno prenosi znanje, na originalan i znalački način, uz umerenu dozu veselosti i zanimljivosti, ali i sa pristupom empatije i poštovanja.

Ne bih mogla da izdvojim bilo kakvu primedbu i mišljenja sam da je sve organizovano u najboljem redu.

Podržavam ideju organizatora projekta IAN Telecentra, i drago mi je što IAN Telecentar postoji sa svim, zaista divnim, zaposlenima. Nadam se da će i u buduće ovako uspešno i humano raditi.

 S poštovanjem i srdačnim pozdravom,

 Svetlana


 

Sviđa mi se to što časovi obuke na računarima imali i primesu  zabave

Sa obuke koju sam prošla nosim pozitivna iskustva,

Kao prvo pozdravljam  ideju da pomognete jednoj od najugroženijih kategorija, samohranim roditeljima, među kojima je najviše nas, samohranih majki.

Što se tiče realizacije projekta, na zadovoljavajućem je nivou rad sa Vašim profesorima.Sviđa mi se to što časovi obuke na računarima nisu imali isključivo edukativan sadržaj već i primesu  neposrednosti, te u tom smislu zabave, zahvaljujući profesoru koji se trudio na njemu svosjtven način.

Na gore navedenim časovima uspeli smo da steknemo nova  i proširimo neka ranije stečena znanja.Zaista pozitivni utisci i sa predavanja socijalnih veština.

Hvala Vam sto ste mi omogućili da steknem neka nova znanja i saznanja.

Nadam se da ćemo se ponovo družiti na nekim novim edukacijama.

Srdačan pozdrav!

Danijela.

IAN Telecentar
Đure Daničića 5
11 000 Beograd

tel. 011/3229 732
e-mail: edu@ian.org.rs

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
css.php
loading