Međunarodna mreža pomoći

Profesionalno osnaživanje

Youth1Profesionalno osnaživanje polaznika biće ostvareno kroz edukativne programe koji su prošli detaljnu proveru u praksi:

•  Kursevi računara – Pohađanje 4 IT kursa u skladu sa interesovanjima i nivoom znanja mladih. Polaznici koji se uključe u računarsku edukaciju pohađaće ukupno 80 časova u okviru škole računara. Najbolji među njima koji polože sva 4 ispita dobiće ECDL sertifikat (“Evropsku kompjutersku vozačku dozvolu”).

•  Specijalizovane obuke – Mladi koji završe osnovnu IT obuku imaju mogućnost da pohađaju neki od stručnih kurseva koji pružaju specijalizovana znanja u oblasti informacionih tehnologija i to kurs Veb dizajna, obuku za Sistem administrator malih mreža i obuku za PC servisera.

•  Obuka za aktivno traženje posla obuhvata 3 kursa usmerena na razvijanje veština i znanja potrebnih mladima prilikom traženja posla (pisanje vlastite biografije, priprema za poslovni intervju, prezentacija tokom intervjua), kao i motivisanje mladih da budu proaktivni prilikom traženja zaposlenja.

IAN Telecentar
Đure Daničića 5
11 000 Beograd

tel. 011/3229 732
e-mail: edu@ian.org.rs

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
css.php
loading