Međunarodna mreža pomoći

Pametan klik za bezbednost dece na Internetu

08.02.2011

Osmi februar 2011. godine je Međunarodni dan bezbednosti na Internetu . Povodom ovog dana, a u sklopu IAN-ovog projekta Klikni ka Evropi sprovodimo kampanju posvećenu povećanju bezbednosti dece na Internetu.

predator4U okviru kampanje IAN u saradnji sa Kancelarijom za mlade opštine Zvezdara je organizovao forum teatar – interaktivnu predstavu pod nazivom Pametan klik. Predstavom, koju su spremili deca i mladi za svoje vršnjake, ima za cilj da ukaže da kroz nepregledan svemir znanja, zabave, igara koji pruža Internet, treba putovati pametno i sačuvati se od zamki koje postoje na svakom putu do neistraženih galaksija. Deca i tinejdžeri će kroz učešće predstavi razumeti bolje da, kao i u stvarnom svetu, i na Internetu ima nedobronamernih i opasnih ljudi od kojih se treba zaštititi.

Forum teatarForum teatar za učenike osnovnih i srednjih škola je održan 7. i 10 februara 2011. u velikoj sali MZ LIPOV LAD. Treća predstava je organizovana u saradnji sa Crvenim krstom opštine Palilula u Školi za osnovno obrazovanje odraslih “Braća Stamenković”.

mala-maja-tranparentnaDraga deco i dragi roditelji, posetite naš www.pametanklik.rs i pogledajte kako da Internet bude fantastičan izvor znanja i zabave za decu, a da pri tome bezbednost dece bude maksimalno osigurana.

I ne zaboravite: uz PAMETAN KLIK, mogućnosti i korist prevazilaze rizike korišćenja Interneta!

Partneri Donatori
ian logoian logoian-logo Logo-ESPLAI prazno15x10 EU-logo  dijalog-logo microsoft
Odgovorite

IAN Telecentar
Đure Daničića 5
11 000 Beograd

tel. 011/3229 732
e-mail: edu@ian.org.rs

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
css.php
loading