Međunarodna mreža pomoći

Škola računara


Job_CreationIAN Telecentar veruje da  digitalna inkluzija i medijska pismenost su neophodni za sve koji su aktivni na tržištu rada, informisani i uključeni u društvo, povezani sa pojedincima i mrežama širom sveta. Prema izveštaju Svetskog ekonomskog foruma iz 2014. Godine, Srbija zauzima 80. mesto, Hrvatska 132., Crna Gora 191., a Bosna i Hercegovina 115. mesto na listi spremnosti umrežavanja koja analizira koliko je ekonomija spremna  da iskoristi mogućnosti IKT tehnologije da bi povećala produktivnost, privredni rast i kvalitet radnih mesta.

Da bi smanjila nedostatak inovativne IKT tehnologije, škola računara IAN Telecentar nudi veliki broj osnovnih kurseva korisnih za svakog pojedinca u današnjem svetu tehnologije i naprednih kurseva namenjeni onima koji žele da prošire znanje iz oblasti digitalnih medija i rada na računaru.

Dostupni su sledeći kursevi:

  • Osnovni ECDL kursevi – Nude osnovno razumevanje informacionih tehnologija i upotrebu programa kao što je Word (obrada teksta), Excel (tabelarne kalkulacije), PowerPoint (prezentacije), Access (baza podataka) i korišćenje Interneta. Polaznici mogu da steknu međunarodni ECDL sertifikat koji je priznat u Evropi, SAD, Kanadi i Australiji.
  • Napredni ECDL kursevi – Kursevi nude bolje poznavanje tema osnovnog ECDL sertifikata. Pojedinci koji su stekli ovaj sertifikat razvili su osnovne računarske veštine i savladali module obuhvaćene osnovnim ECDL kursevima.
  • Praktični IT kursevi – IAN nudi 4 kursa sa ciljem povećanja IT kapaciteta i veština. Obuka obuhvata: Sistem administrator malih mreža, veb dizajn, PC serviser i grafički dizajn.

Da biste saznali više o našoj školi posetite sajt www.telecentar.co.rs

IAN Telecentar
Đure Daničića 5
11 000 Beograd

tel. 011/3229 732
e-mail: edu@ian.org.rs

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
css.php
loading