Međunarodna mreža pomoći

Telecentre-Europe je sada ALL DIGITAL

06.07.2017

Telecentre Europe vodeća evropska zajednica u polju digitalnih veština slavi deset godina partnerstva, motivacije, posvećenosti i razvoja i postaje ALL DIGITAL.

Naša mreža cilja na 170 miliona Evropljana koji imaju nedovoljan nivo digitalnih veština. Radimo na tome da ih osposobimo i podržimo u sticanju digitalnih veština da imaju koristi od onlajn usluga, da nađu posao, da imaju bolji kvalitet života ili da budu u potpunosti uključeni u današnje digitalno društvo.

Naša organizacija je prešla dug put, 2017. je deseta godina od početka neverovatnog putovanja divne zajednice. 2007. godine mala grupa lidera digitalne inkluzije srela se po prvi put u Barseloni kako bi razgovarali o promovisanju lokalnih i nacionalnih inicijativa i potencijalima izgradnje tematske mreže na evropskom nivou. Deset godina kasnije, Telecente Europe je jedna od najvećih evropskih asocijacija u polju digitalnih veština. Telecente Europe priča je napisana od ljudi i organizacija koji su postali porodica ujedinjeni jednom svrhom: osposobiti Evropu kroz digitalne veštine.

Tokom godina, Telecentre Europe je vođen svojim osnovnim vrednostima i strateškim ciljevima definisanih kroz naše strateške planove. Ali u digitalnom društvu koje se brzo menja naša organizacija mora da drži korak i redefiniše se prema novim izazovima i šansama. Imamo novu viziju koja se gradi na prošlosti i gleda u budućnost. Vizija koja je sveobuhvatna, ali fokusirana. Vizija koja naglašava sadašnje i predstojeće veštine koje Evropi nedostaju. Viziju koju svi prihvataju, i novi identitet.

ALL DIGITAL je odraz naše vizije da svaki Evropljanin trebalo da iskoristi mogućnosti i šanse kreirane digitalnim transformacijama.

ALL DIGITAL je  priča o ljudima, organizacijama i zajednicama osnaženim da stvaraju, sarađuju i rastu bez suočavanja sa preprekama digitalne i socijalne isključenosti.

Molimo vas da pogledate video kako je Telecentre Europe postao ALL DIGITAL.

 

IAN Telecentar
Đure Daničića 5
11 000 Beograd

tel. 011/3229 732
e-mail: edu@ian.org.rs

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
css.php
loading